Aynı Gün ve Ücretsiz Kargo

Bilgi Deposu

Dijital belge imzalamada yeni nesil deneyim için Arkİmza en iyi seçim!

Benim İşim Çok Acil Diyenlere: Kısa Zamanda Hızlı e-İmza Satın Alma Rehberi

e-İmza Almak Gerçekten Kolay Mı?

Oldukça basit görünen e-İmza satın al ve imzala süreçleri aslında geleneksel süreçlerde biraz daha fazlasını içeriyor. Hele ki yaygın yöntemlerle edinilen elektronik imzaları kullanılabilir hale getirmek için bolca zaman kaybetmek de işin bir parçası gibi kabul edilmiş durumda. Oysa en başta da belirtildiği gibi teknoloji ürünleri konfor ve hızı artırmalı.

Klasik Süreçte e-İmza Nasıl Alınır?

Aslında e-İmza şubeleri, online platformları ve müşteri hizmetleri ile kullanım süreci son derece pratik olarak tasarlanması gereken bir çözüm. İnternette formlar doldurup, müşteri hizmetleriyle saatler harcayıp, günlerce kargo bekleyip, aktivasyon için de en az 24 saat beklemek “e-İmza nedir?” sorusunun yanıtlarının bir anda anlamlarını kaybetmesine neden olabiliyor. Kısa bir senaryo ile sürece göz atalım!

e-İmzası Olmayanlar İçin Acil Süreçler Nasıl İlerliyor?

Evde sakin sakin çalıştığınız bir gün hayal edin. Hazırladığınız bir projenin son aşamasına geldiniz. Aynı hafta içinde proje sunumu için birkaç form ve belgeyi imzalı olarak karşı tarafa iletmeniz gerekiyor. Ancak belgelerin teslim edileceği yer, bulunduğunuz şehirden yaklaşık 300 km uzakta.  

Klasik bir süreçte ıslak imzalı belgeleri kargo ile gönderebilirsiniz. Bu belgelerin karşı tarafa ulaşması için en azından 3-4 gün kaybetmeniz anlamına geliyor. Belgelerin sağlam bir biçimde karşı imzacıya ulaşıp ulaşmadığı ise siz geri dönüş alana kadar muamma olarak kalacak. Kısacası klasik ıslak imzalı süreçte zaman daralırken stres oranı da katlanarak artıyor.  

e-İmzası Olanlar ya da Kullanmak İsteyenler İçin Süreç Nasıl İlerliyor?

Neyse ki siz işinizi şansa bırakmayıp e-İmza satın almak için harekete geçmiştiniz. Hemen internetten, bir gün önce acilen edinmek için başvuru yaptığınız e-İmza platformunu kontrol ediyorsunuz. e-İmza kargo aşamasına bile gelmemiş!  

Elektronik imza elinize ulaşsa bile aktive etmeniz, belge trafiğini tamamlamanız ve kullanmaya başlamanız için 1 haftayı geçecek. Bu da gerekli evrak teslim süresini kaçırmanız anlamına geliyor. Nedir bunun çaresi?  

Kısa Zamanda e-İmza Satın Almanın Kolay Yolu: Arkİmza


Arkİmza’nın marka olarak en önemli mottosu; işleri tamamen kolaylaştırmak. Bunun için tüm süreçleri mobil cihazlar ve kişisel bilgisayarlardan yönetilebilecek şekilde pratik hale getirdi:  

  • İletişim bilgileri ile başvuru yapın.
  • Online olarak satın alın.
  • Birkaç günde tokenınız adresinize teslim edilsin.
  • Telefonunuzdan iki adımlı kimlik doğrulama işlemi ile aktivasyon yapın.
  • Bilgisayarınızda PIN kodu belirleyin.
  • Arkİmza’yı kullanmaya başlayın.

Pratik süreçlerle e-İmza satın alma işlemleri ile Arkİmza’da ıslak imzalı aktivasyon dönemi de sona erdi. Arkİmza kullanıcıları, böylece kısa zamanda e-İmzalarına kavuşabiliyor. Peki, Arkİmza e-İmza deneyiminde hızı nasıl sağlıyor:

  • e-İmza sertifikası almak için uzun uzun form doldurmaya gerek yok.
  • Online e-İmza satın almada saat 14.00’a kadar verilen tüm siparişler aynı gün kargoya veriliyor.
  • Kargoların takipleri uzman ekiplerce yapılıyor ve aksaklıklar kısa sürede gideriliyor.
  • e-İmza aktivasyonu bireysel mobil cihazlardan anında yapılabiliyor.
  • İmza atmaya başlamak için yaklaşık 10 dakikalık bir süre yeterli oluyor.

ısacası “Benim işim acil!” diyenler için Arkİmza en doğru seçim. Üstelik e-İmza fiyat aralıkları da her kullanıcı için oldukça uygun.

Dilerseniz e-İmza fiyatlarını buradan inceleyebilirsiniz.  

Daha çok bilgi için bizimle iletişime geçmeyi unutmayın! Hemen Arkİmzalı olmak içinse e-İmza satın al sayfamızı ziyaret edin.  

Diğer Blog Yazılarımız

e-İmza Nedir?
e-İmza Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

e-İmza dijital ortamlarda farklı belge türlerinin imzalanmasını sağlayan benzersiz kodlardan oluşan, bir dijital güvenlik aracıdır.

Read article