Aynı Gün ve Ücretsiz Kargo

Bilgi Deposu

Dijital belge imzalamada yeni nesil deneyim için Arkİmza en iyi seçim!

Arkİmza e-İmza Sertifikası Hayatınızı Nasıl Kolaylaştırıyor?

Bugün, bundan yaklaşık 20 yıl evvel aklımıza bile gelmeyecek teknolojileri günlük yaşamımızın bir parçası olarak kullanıyoruz. Akıllı telefonlar, akıllı saatler, tabletler ve çok daha fazlası hayatımızı adeta asiste ediyor.  

Daha net bir ifadeyle insanlık dünya tarihine bakıldığında oldukça kısa görünen bir süre içinde dijital devrimi büyük bir başarıyla gerçekleştirdi. Bu devrimde günlük yaşamın yanı sıra iş yaşamındaki değişikliklerin de önemli bir yeri var.  

Örneğin artık tüm iş süreçleri çeşitli dijital araçlarla takip ediliyor. İletişim dijital yoldan kuruluyor. Öyle ki “uzaktan çalışma” kavramı iş hayatının önemli adımlarından biri haline geldi. Tüm bu gelişmelere paralel olarak belge yönetimi ve imza süreçleri de dijitalleşti. Elbette konunun iki farklı yüzü var. Belki dijitalleşme bu alışkanlıkları tetikledi belki de bu alışkanlıkların yerleşmesi için teknoloji her geçen gün daha da ilerledi.  

Her ne nedenle olursa olsun dijital iş süreçleri tüm sektörlerde hayat kurtaran özelliklere sahip. Biz de bu yazımızda dijitalleşmenin avantajlarından e-İmza kullanımını ve onun en pratik hali Arkİmza’nın hayatımızı nasıl kolaylaştırdığına göz atıyoruz.  

Önce Kısaca e-İmza ve Arkİmza Arasındaki Farklara Göz Atalım

Arkİmza aslında BTK tarafından yetkilendirilmiş, bilinen e-İmza sertifikalarından biri. Ancak marka konumlanması ve ürün edinim ve kullanımı noktasında diğer e-İmzalardan kendini ayırmayı başarıyor. Arkİmza’nın ayırt edici özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

Arkİmza’nın Hayatınızı Kolaylaştıran Özelliklerini İnceleyelim!

“Sadece e-İmza değil, Arkİmza!” sloganıyla yola çıkan Arkİmza iş süreçlerinde pek çok kolaylığı beraberinde getiriyor. Dijitalleşmenin avantajlarını bire bir hissettiren ürünün sunduğu kolaylıklar ise şunlar:

1. Zaman Kazandırıyor

Dijital dünyanın insanlığa öğrettiği en önemli şey kuşkusuz ki hızın önemi. Dijitalde bir saniyelik gecikmelere bile yer yok. Arkİmza da belge imzalama süreçlerinde hız kazanmanıza yardımcı oluyor. Bunun öncelikli nedeni ürünün oldukça inovatif bir bakışaçısıyla hız ve güvenlik üzerine odaklanarak üretilmiş olması. Bir diğer nedeni ile tüm e-İmza altyapıları ile uyum içinde çalışıyor olması.  

Arkİmza’nın zaman kazandıran bir diğer özelliği de edinim ve aktivasyon süreçleri. Belge toplamadan, kargo beklemeden yaklaşık 10 dakika içinde e-İmza aktivasyon işlemi yapılabiliyor. Bunun yanında diğer sağlayıcıların aksine Arkİmza, kullanıcılara herhangi bir bekleme süresi olmaksızın hemen kullanıma başlama olanağı da sunuyor.  

2. Maliyet ve Masrafları Azaltıyor

Arkİmza yüksek kaliteyi uygun fiyattan edinmek için kullanıcılara yeni bir kapı aralıyor. Bunun yanı sıra tamamen dijital ve pratik belge imzalama süreçleri sayesinde kağıt, baskı, kırtasiye masraflarını ortadan kaldırıyor. Arkİmza kullanarak yıllık büyük bir maliyet kalemindan kurtulmak mümkün hale geliyor.

3. Doğayı Koruyor

e-İmza’nın kağıt kullanımı ve ulaştırma sürecini azaltarak doğayı koruyan bir teknoloji olduğu biliniyor. Arkİmza bu faydaların yanında üretildiği malzeme nedeniyle de doğayı koruyor. Tamamen geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilen Arkİmza e-İmza kart okuyucu ekosisteme yük oluşturmayan özelliklere sahip. Yani ürün yalnızca kağıt kullanımını azaltmakla kalmıyor, sürdürülebilir teknolojiye de önayak oluyor.

4. Türkiye’ye Katma Değer Yaratıyor

Son olarak Arkİmza Türkiye için katma değer yaratan özel bir teknoloji. Elektronik imza kart okuyucunun tüm üretim süreçleri ArkSigner’ın kendi mühendisleri tarafından Türkiye’de gerçekleştiriliyor. Kullanılan kompanentler ve yazılımlar da tamamen yerli olma özelliğine sahip. Bu noktada Arkİmza müşterilerine ve doğaya olduğu kadar Türkiye’ye de fayda sağlıyor.

Arkİmza ile Dijitalleşmenin Tadını Çıkarın!

Siz de e-İmza satın alma süreçlerinizde dijitalin tadını çıkarmak için Arkİmza’yı tercih edebilirsiniz. Arkİmza’yı satın al sayfamızdan hemen alarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Tamamen dijital aktivasyon süreçleri ile ilgili daha fazla detay için e-İmza aktivasyon konulu blog yazımıza da göz atabilirsiniz.

Diğer Blog Yazılarımız

Kısa Zamanda Hızlı e-İmza Satın Alma Rehberi

Oldukça basit görünen e-İmza satın al ve imzala süreçleri aslında geleneksel süreçlerde biraz daha fazlasını içeriyor.

Yazının Devamı